8.12.12

Dünyanın en popüler spor markaları Esem’le Türkiye’de-Yılmaz Parlar

Dünyanın en popüler spor markaları Esem’le Türkiye’de

Spor ayakkabıları ve spor tekstili sektöründe uluslararası markaların distribütörlüğünü yapan Esem,  KangaROOS ve Slazenger’in koleksiyonlarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Rengarenk, göz alıcı, bir o kadar da rahat mı rahat fonksiyonel tasarımlar hazırlayan KangaROOS, trendy çizgiler taşıyan modelleriyle spor şıklık yaratıyor. Evrensel bir yaşam tarzı haline gelen KangaROOS, koleksiyonlarıyla kadın erkek, büyük küçük herkese hitap ediyor. Koleksiyonun gözdeleri arasında yer alan nubuk-deri karışımı, su geçirmez Combat modelleri dayanıklılığı ile özellikle günlük giyimde ve uzun yürüyüşlerde tercih ediliyor.


Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS; sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan koleksiyonlarını, tüm Türkiye’de satışa sunuyor.

İngiltere'deki en eski spor markalarından biri olan Slazenger, yer aldığı tüm spor gruplarında, en kaliteli spor ürünlerini sunuyor. Slazenger’ın bir asrı aşkın tecrübesi ile oluşturduğu koleksiyonları, Esem Spor ile Türk kullanıcılara ulaşıyor. 130 yıllık geçmişi ile diğer markalardan ayrılan Slazenger, turuncu-kahve, beyaz-vizon, gri-mavi, kahverengi-pembe gibi renk kombinasyonları kullanılan Wandal ve Wenda modelleriyle dikkat çekiyor.

KangaROOS ve Slazenger, Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Esem Sport Kardium AVM mağazasında satışa sunuluyor.

Esem Spor Giyim
1977 yılında Emin Cankurtaran tarafından Cankurtaran Holding bünyesinde kurulan Esem Spor; Adidas, Fila, Arena,  Slazenger ve le coq sportif gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının Türkiye distribütörlüğünü yaptı. Non-athletic ayakkabı sektöründe de Bata, Clarks, TBS, Skechers, Diesel marka ayakkabıların distribütörlüğünü yaparak çok markalı yönetim ve çok markalı spor perakendeciliği konusuna öncülük etti. 1995 yılında %16’sı halka açılan Esem Spor, halen İMKB’de işlem gören ilk ve tek spor giyim ve ayakkabı firmasıdır. Merkezi İstanbul’da olan şirket; şu anda Slazenger ve KangaROOS lisansörlüğünü devam ettiriyor. Esem Spor, yapılanma çalışmalarıyla birlikte, bünyesine yeni dünya markalarını katmaya hazırlanıyor.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder