6.2.13

İksir Resort Town’ da, Sevgililer Günü-Yıkmaz Parlar


İksir Resort Town, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde,

‘Aşkla ve Tutkuyla, Her Gün Yeniden Doğmak’ için davet ediyor.

 

İksir Resort Town’ da,

Size özel Sevgililer Günü…

 

Sevgililer Günü’ne, doğanın tüm güzelliklerini 4 mevsim gözler önüne seren çok özel bir yerde girin.

 

Kastamonu Daday’da İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, Sizleri ‘Aşkla ve Tutkuyla Her Gün Yeniden Doğmak’ için davet ediyor.

 

14 Şubat Perşembe günü veya hafta sonu tatili olarak, doğa ile baş başa bir plan yapmaya ne dersiniz? Kışın en güzel hallerinin yaşandığı Daday’da doğanın içinde romantik yürüyüşler, ardından şömine başında muhteşem bir keyif ve birbirinden lezzetli menü eşliğinde kusursuz ve romantik bir akşam yemeği. Tüm bunlardan sonra da, doğanın mis gibi kokusunu içine çekebileceğiniz fayton turu.

 

Doğanın, konforun ve doğallığın tam ortasında baş başa; hem minik bir tatil, hem de Sevgililer Gününe yakışır hoşça vakit geçirmek isteyenleri bekliyor İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası.

 

Sevgiliniz için düşündüğünüz sürprizleri paylaşın. Her şey size özel olsun ve ‘SİZ EN ÖZEL’ olun. Sevgilinizin en çok sevdiği müzik parçasını veya en sevdiği yemeği ya da ellerinizle hazırladığınız sevgiliye özel hediyenizi, en romantik ortamda sunma olanağını sizin için özenle hazırlanıyor ve bu anlamlı günü sizin için unutulmaz yapıyor.

 

Büyüleyici doğanın her rengi ve doğallığın en konforlu halini, İksir Resort Town Tatil ve Yaşam kasabasında sevgilinizle paylaşın, sevgilinize hediyelerin en romantiğini verin…

Çünkü ‘O’ buna değer…

 

‘Her gün yeniden doğmak’  isteyenlerin; şehirden uzaklaşıp doğanın kalbinde yenilenmek isteyenlerin tek adresi olan İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda, Sevgililer Günü size özel. Çünkü siz ve sevgiliniz en ÖZELSİNİZ.

 

İksir Resort Town,  zengin menü, müzik, dans, eğlence ile bu günü O EN SEVDİĞİNİZ ile paylaştığınız en değerli anları hazırlıyor.

 

Sevgiliniz ile müzik eşliğinde romantik akşam yemeği:  2 kişi 90 TL

 

14 Şubat Perşembe- 17 Şubat Pazar Sevgililer Günü Paketi:

2 kişilik kalp şeklinde pasta, özel şarap ve meyve ikramı, odanın özel süslenmesi,

jakuzi-hamam-sauna keyfi, manejde 1 tur at binme, 1 saat bisiklet turu dahil.

Gecelik double oda 2 kişi: 245 TL den başlayan fiyatlarla

 

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder