23.6.13

Kas-Kon’dan ‘Onlar Bizim Çocuklarımız’ projesi -Yılmaz Parlar

Kas-Kon’dan anlamlı etkinlik Kas-Kon’dan ‘Onlar Bizim Çocuklarımız’ projesi Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon)’un, ‘Onlar Bizim Çocuklarımız’ projesi kapsamında, bu yıl 2.’si düzenlenecek olan organizasyonuna, Üsküdar İş Okulu’ndan 15 engelli öğrenci ve aileleri katılacak. Bu anlamlı etkinlik, 24 ile 26 Haziran tarihleri arasında Kas-Kon’un önderliğinde, Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kurşunluhan Hotel, İksir Resort Town Hotel, İzbeli Çiftliği ve Azdavay Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecektir.
Kas-Kon’un ‘Onlar Bizim Çocuklarımız’ projesi ile Üsküdar İş Okulu’ndan 15 engelli öğrenci, Kastamonu’yu ziyaret edecek… Kas-Kon Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Barkın Tümay, projenin amacının; sevgi dolu çocuklarımızın yeni yerler görerek daha fazla hayatın içinde bulunmalarını sağlamak olduğunu ve bu tür gezilerin başka illere de yapılacağını belirtti. Program sırasında, 15 öğrenci, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret edecek. Kurşunluhan Hotel’de, 25 Haziran Salı günü düzenlenecek öğle yemeğinde, Kastamonu Valisi, Kastamonu Vali Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısının aralarında bulunduğu kentin protokolü ve eşleri, öğrenciler ile buluşacak.
15 öğrenci ve aileleri, kentin tarihi ve kültürel yerlerini de gezerken, yörenin dillere destan olan Banduma, etli ekmek, çekme helva gibi eşsiz lezzetlerini tadacak. yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder