20.7.13

“Bağcılar Emniyet Müdürlüğü’nden veda ziyareti”-Yılmaz Parlar

“Bağcılar Emniyet Müdürlüğü’nden veda ziyareti”

Elazığ’a tayini çıkan Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya veda ziyaretinde bulundu.


İki yıldır Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Birol Usşen, ziyaret sırasında ilçede asayişin sağlanması ve halkın huzurunun korunması için yaptıkları çalışmalara her türlü desteği verdiği için Başkan Çağırıcı’ya teşekkür etti.

Bağcılar Belediyesi’nin ilçeye yeni karakollar inşa ettiğini ve çok sayıda aracı hizmetlerine verdiğini belirten Usşen, “İki yıl görev yaptığım Bağcılar’da mesai arkadaşlarımla birlikte emniyetin sağlanması ve huzurun korunması için çalıştık. Bağcılar’da kurumlar arası dayanışmanın en güzel örneğine şahit oldum. Bağcılar’dan güzel anılarla ayrılıyorum. Bu bağlamda ilçeye en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye çalışan emniyet teşkilatımıza her türlü desteği veren Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“BELEDİYE VE EMNİYET OLARAK İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞTIK”

Emniyet Müdürü Usşen’in çok başarılı hizmetler verdiğini ifade eden Başkan Çağırıcı da, devletin iki güzide kurumu ve kuruluşu olarak dayanışma içerisinde yardımlaşma duygusuyla çalıştıklarını ifade etti. Bağcılar’da hizmet veren 5 kaymakamdan 4’ünün daha sonra vali olduğuna dikkat çeken Başkan Çağırıcı, “Bunun en önemli sebebi kurum ve kuruluşlar olarak dayanışma, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket etmemizdir. “ dedi. İlçenin son yıllarda sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan kalkındığına dikkat çeken Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Emniyeti ve güvenliği olmayan bir ilçede görev yapmak zordur. Önce halkın huzuru ve güveni sağlanmalıdır. Bu bağlamda ilçemize hizmet vermek için dayanışma duygusuyla çalıştığımız Emniyet Müdürümüz Birol Usşen’e şahsım ve hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri olan Elazığ’da da başarılı hizmetlerini devam ettireceğine inanıyorum.” dedi.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder